rebeckaekstrom.blogg.se

Gillar ni att bädda sängen?

Jag sitter invirad i mitt täcke, och ärligt så sitter jag typ fast vid fötterna. 
Jag brukar faktiskt "gå vilse" i mitt täcke när jag byter påslakan. Jag är så dåligt på att bädda så jag brukar gå in i lakanet och lägga täcket till rätta där inne, men även det kan gå fel, höhö. Sist fick jag be pappa anders om hjälp för jag inte kom ut. När jag skriver det här på bloggen låter de lite barnsloigt faktiskt, meeeen aja! 
 
Jag har en del att skriva om, men jag tar igen det lite då och då för just nu har jag ett djurplågeri att skriva om, svenska muntligt prov imorgon, blääää..
 
 
 
 
Helt osamanhängande bild, men man slipper iaf bädda där!
 

Skämtar du?

NU! Japp, nu är bloggen på god väg att vara klar. 
För er information så måste jag köpa ny kamera och börja ta bilder, jeppjepp. Kanske systemkamera? 
Uuuuhh fy vad jobbigt det lät, jag är ju så rädd om grejer som tillhör mig, så tänk om jag ska ha med den på en fest, hur ska de gå till?! Kommer ju bärjis tappa bort den direkt.. Pfft. 
Jag har ännu en sak att säga, SNÖ! Alltså dte har snöat konstant hela dagen idag, och jag skojar inte, mina skor täcktes av snö förut när jag var ute med vår kära hund. Jag gillar inte snö, jag hatar snö. 
Det är kallt och blött, och de kommer nytt heeela tiden! Det är minst en decimeter ute nu, jag vill inte, jag orkar inte! Schysst att börja blogga igen och de första riktiga inlägg man gör så klagar man, sweet.
 
     

Haha! Jag älskar klippet som börjar 0,49!!
 

"Om jag var en tjej så skulle jag heta agneta..."

En låt som kan få vem som helst glad, garanterat!
Nu går allt lite bättre, och ja.. Snart kanske jag kan komma igång på riktigt. 
 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Fifan

Haha, ja fifan säger jag bara! Detta blir bara svårare och svårare med åren, men det har ju kommit en del nya funktioner som jag tror kan hjälpa än ganska mycket. 
 
Det går ju iaf framåt, och jag måste ju erkänna att även om det är svårt så är det en kul grej, än så länge... 
Jag måste dock ta ett break nu för att hitta information djurplågeri och hantering av kosmetikaframställning, fun! 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

smått frustrerad

Alltså åh! Inget går som jag vill nu för tiden, allt är ändrat sedan jag hade blogg senast så jag fattar ju nada, men jag kämpar på så får vi se vart det leder.
 
 

This is me

Här är jag!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

rebeckaekström.blogg.se

Jag är en 16 årig liten flicka som nu ska göra nu ett nytt försök på bloggningen! Har haft för många bloggar innan denna, men eftersom jag nu går teknik på berzeliusskolan i linköping så hoppas jag att kunna utveckla den här till en liten mer "avancerad" blogg.

RSS 2.0