rebeckaekstrom.blogg.se

Grävs för bredband!

Ungefär förra våren skrev ett kontakt under här i lilla stjärnorp som handlade om bredband, och då sades det att de skulle gräva det så det var KLARA i augusti. Vilket var rent jävla bullshit, det är nu januari och de började igår, snacka om att hålla det man lovar, eller? Så sjukt dåligt, och om jag hade en aning om vad företaget hette så skulle jag garanterat ge namnet och föreslå att aldrig anlita dessa.

Gjorde dessutom bort mig nyss när jag skulle ta två simpla kort på detta, eftersom jag bor på landet och så, så går jag ju oftast i bara trosor eller liknande och tänkte ju inte på vad jag gjorde. Utan jag ställde mig vid min altandörr och tog korten, och sen efteråt kom jag på det... Fan vad pinsamt!

Död

Ae frågan är om jag verkligen lever alltså.
Är sjuk, och då menar jag verkligen sjuk. Har ca 40 graders feber, snorig, hostar, huvudvärk, illamående och har ont i öronen. Har inte heller sovit nånting, för vaknar typ var 5e minut, dit jag ville komma är att det inte blir några inlägg först jag är frisk.

Så förbannat glad!

Mitt liv har nu stött på sin vändpunkt, jag har haft ett mål sen sjunde klass, och i helgen så gick det i uppfyllelse! Så nu sitter ju ett lyckorus i..
Helgen bestod av en fest, gjort av min allra käraste vän Sofie, skapligt lyckad!
Klockan sex på morgon var det dags för städning av både det ena och det andra!

Nu ligger jag i badet och resonerar om hur jag ska dö, för nu har jag bannemig inget annat mål mer än att typ banta! Awsöm!

HAHAHAH JAG DÖR!

 

Höll på att skita på mig!!

Ae idag trodde jag att jag skulle dö..

Trots att jag bor ute i kära stjärnorp som verkligen klassas som landet, så är jag livrädd för vilda djur.
När jag ska träffa någon polare på kvällen så är det djur jag är rädd för, att de ska komma och döda mig, inte en våldtäktsman! Och idag när jag kollar ut genom köksfönstret på morgon precis innan jag skulle till bussen står det en enorm älg på tomten!
Jag var såååå nära på att skita i skolan.

Halsfluss på g?

JAG HAR ONT I HALSEN, PANIK!
Jag vet ju att det är den tiden på året då jag alltid blir sjuk, men vafan, ett undantag borde ju också få hända?

Haha alltså min pappa på tal om inget är inte normal, han köpte nyss en tv för ** *** kr och är svin nöjd, men nu vill han ha en ny igen för han hittat en bättre, så då vill han lämna igen denna och köpa den nya som var ännu dyrare! Ibland undrar man när han säger att jag är styrig!

Jag vill ha mat!

Nu är det söndag igen, vilket suger.. Måndagar och söndagar är fan hemska!
Har dock långhelg denna helg då jag har studiedag på fredag, awsöm som fan!
Helgen har varit allt ifrån hemsk till underbar och jag vet inte hur den ska förklaras. Det har varit spyor, järnrör, Justin beiber (burr, fick ett visst illamående) och allt annat man kan tänka sig. Just nu ligger jag i sängen och gråter nästan för jag är så jävla hungrig, men jag orkar och kan inte gå ner och göra mat.. Så jag väntar på mamma som MÅSTE komma hem snart.

Tekniklärarens kompetens

Alltså herregud, jag så gott som dog idag under tekniken när han visade en powerpoint! Bland de 10 roligaste tabbar jag sett i mitt liv!

Trollet mulle har vaknat, haha...

Vadan detta?

Detta är fysiken nu för tiden, charmigt!

Inget racistiskt!

Det är absolut inget racistiskt med video två, den med Fatima om någon skulle känna sig stött! Sen är den absolut inte riktad till någon.

Sofie Krantz, ditt cp!

Sofies vanliga dag hemma. (:

haha, sofie & Fantima.

Sofie med sin bästavän.

Dom puckade vännerna & jag.

En video med mig & mina bästavänner när vi har de som roligast! (:

Vi kör en kvällsrulle!

Detta ägnar jag söndagskvällen åt, fysik & Wallander!

Ny mobil!

Jag köpte min lilla pärla igår, nöjd som fan faktiskt! Den var i nyskild förutom en liten liten skada i högra hörnet på ovansidan, men vafan, kan iaf kolla bussar nu! Ni inser nog vilket handikapp man känner sig som när man går från iPhone till en vanlig Sony Ericsson med knappar. Men nu skriver jag mitt första inlägg från denna mobil och det känns great!

går på avvänjning för nässpray...

Jag är en av de där stackars offrerna son fallit offer för nässprayens hårda värld, ska man dra en liknelse med kokain? Haha, grejen är den att när jag inte får nässpray på en dag så blir man som febrig och mår piss
Men det jag försöker göra nu är svärare än att sluta röka alltså, för man har ju den vanan inne att kanske var fjärde timme ta nässpray, men jag har en annan nässpray som jag tar som ersätter små delar av den riktiga. En slags kortison-nässpray. Lyckades sova hela natten utan att ta nässpray, och tro mig, det är framsteg! 
 
Djävulens påhitt... 
Grejen är ju också den att hela min familj, utom min lillasyster är beroende av denna produkt. Så det finns ju alltid runt än, dom berättade nu när vi satt och åt frukost att om haft det precis lika svårt ch att det är hemskt att vara utan den. Dom är ännu beroende, men inte alls lika mycket som förr, eller ja ett par månader sen misstänker jag, 

Hittar farsan min i corren!

"Fredagens strömavbrott på US drabbade inte bara inlagda patienter. Några som kommit för att undersökas fick vända om igen."

Börjar ni undra? Det gjorde jag iaf! Nu är det så att far min jobbarsom chef på sjukhuset i Linköping, och när han slutat idag och hämtar upp mig berättar han att det varit strömlöst till och från hela dagen på hela US (universitets sjukhuset) 
 
Grejen är den att tekniska verken hade fått problem med en jordkabel som ger ström till en stor del av linköping, och detta ledde till att många fick problem, bland annat sjukhuset, min skola och många andra byggnader. 
Nu är problemet åtgärdat, men stora poblem uppstod ju, patienter blev hemskickade/avbrutna, kanske mitt under en operation, eller i väntan på hjälp. Detta blir ju ett allvarligt fel i längden som nämns på correns sida, läs här.
 
Men detta styrde US upp på ett fantastiskt sätt! Det finns ingenting att klaga på, detta kunde ha hänt vem som helst, men pga av deras kompetens löste ig detta på bästa möjliga sätt! 
 
Nu är alla på fötter i mörkret igen!

söker jobb, not the easy way...

Helvete vad svårt det är att få ett förgrammat jobb i Linköping som ungdom nu för tiden.. 
Det är lite svårt att bara skriva "Hej, jag är en tjej på 17 år, bor i Ljungsbro. Jag bor ännu hemma, pluggar på berzan, teknik, men har tidigare erfarenheter utav att jobba i kök. Vill nu jobba med tekink trots ingen tidigare erfarenhet utav ämnet" Visst låter det bra!? 
Aja, ska höra av mig till lite olika företag och se vad dom säger, wish me good luck! 
 
 
 
 
 
 

Kanske Emmaboda?...

Nu sitter jag här med en lillasyster på sängen som nog kan tjata hål i hjärnan på vem som helst! 
Det är väl tur att man fått den fantastiska egenskapen att koppla bort hennes röst, hehe. Jag tror dom flesta syskon lär sig det ganska fort, men det är la charmen med det hela! 

 
Beslutet togs även idag med min kära bästa vän att vi ska jobba rövarna av oss för att vi skuá kunna ta oss till Emmaboda detta år! 
Först och främst checka med päronen om det är såklallat ok, sen även få ihop dessa 1095 :- det gäller, vilket är sjukt dyrt enligt mig, men jag hoppas pengarna betalas tillbaka på andra sätt! 
Det är inte så att jag är en av de nissarna som älskar att supa skallen av mig, må piss dagen efter, spy, inte kunna käka, och träffa sin bästa vän dunderhuvudvärken. Utan jag föredrar isf ett par bärs eller annan alkoholhaltig dryck och ett trevligt sällskap utan att saker ska spåra! (och nej mama &  pappa, detta är inte bara för ni läser. Det vet ni vid detta laget) 
Haha, ni vet ju att man ska vårda sina relationer med sina föräldrar. 
Så det är målet för tillfället, träna, sola och fixa pengar, allt för Emmaboda.. Känns ganska illa (?!) 
 
Kan fan inte vända på mina bilder? ... 
 
 
 
 
 

Ger en applåd till Telia!

Jarrå! Jag är på skiten idag igen... 
Jag ligger och kollar på magnus betnér, ett geni om ni frågar mig! 
Och för dom som inte hört talas om honom (om det nu existerar), så är han en är svariges främsta stand-up komiker, han framför sina framträdande genom att säga vad han tycker och tänker, med inlevelde.
 
 
Inlevese som sagt.. 
 
Annars har det varit en bildligt talat grå dag, skolan var som vanligt. Gick dock bara till 12 så synd och klaga, sedan gjorde vi ett besök på Steves Coffe, klicklingspett, aaaaaah!
När jag kom hem så gjorde jag lite tränningar ör knät och även öka konditionen, det  ju så jävla jobbigt bara! 
 
Ringde även ill telia och bad om lite kopior och sånt till mobilen så jag kan få pengarna, fick prata med en jätte trevlig kvinna som verkligen satte sig in i situationen, suverän! Jag fick allt jag bad om, även ett nytt simkort som skulle komma när som helst! Så henne måste jag ändå ge en ros till alltså, såna människor gillar jag att prata med! 
Jag menar... Hur imånga har inte stött på det där proböemet med dålig service när man ringt ett ärende till något företag? Och dom bara är emotsägande och otrevliga. Då känns det som det är dags för dom att byta jobb eller ta en charmkurs! När man ringde dit slår man ju alltis på sin trevligaste personlighet, iallafall gör jag det, och då om man bemöts med en trist och schev röst så är man inte så intresserad att fortsätta samtalet..
Men det var iallafall ett snyggt bemötande av Telia, och jag måste som sagt säga att det uppskattas verkligen är man blir bemött på ett vänligt sätt. .
 
 
 

Gagnef stajl, skojar ni?

Haha alltså, WTF! 

Nu jävlar!

And i´m on it agin!
Grejen är att sen nyår har det varit förjävligt, men ska nu försöka att ta tag i skiten igen, man måste ju vara motiverad för detta precis som med allt alnnat! Man kan söga att jag tog jul lov, heh.  
Min mobil blev ju stulen som jag nämt, så jag har varit på jakt efter en ny iphone. Och imorse så fick jag ett PM på facebook där min räddare i nöden skrev att han hade en ny iphone som jag kunde få köpa, för endast 1800 kr, kanske så att turen börjar vända? 
Men man ska iofs inte säga så, peppar peppar! Det ät iaf en 2 veckor gammal iphone 4 med 32 GB minne, sjukt nice! Så inom kort kan jag dessutom börja blogga från mobilen igen, yäy! 
 
Har även fyllt 17 vintrar och tjänat 1800 kr, inte illa pinkat... 
Jag och summan 1800 verkar gilla varadra, får väl snart höra att jag vunnit 1800 kr på lotto med! Inte för jag skulle klaga iofs. 
Fick även en ny tv, 47" LG tv, så jag klagar inte! Den sitter som en smäck på tvbordet, men ska se om den kan åka upp på väggen snart. 
 
Jag ska också börja gymma igen, så ska åka till Stadium outlet i dagarna som kommer och köpa nya och fina träningskläder, sedan köpa ett fördömt gymkort. Jag har inte så jävla svårt att förlora kilo, men jag vill ha upp konditionen igen, det är mitt mål. Sen såklart en snyggare kropp, men vem skitar ej mot de? 
 
 
Happy girl... 
 

17 vintrar!

Idag klockan 20,13 blir jag jag 17 år, fyfan, tiden går fort!
Jag firar min födelsedag med att ringa telia samt snuten för att spärra min mobil och få lite cash för den, men inget går ju som jag vill. Jag sitter nu i en kö till snuten som var på 58 platser, till telia var en kö på 71 st, sjukt! Det var tydligen kaos sa tanten på telia.. Öjöj!
Kommer iaf få 1000 kr för moiblen, så jag hoppas att jag kan göra något åt det! Sjukt att en person kan göra detta, vi hittade min bästaväns wescdator under grannens bil. Haha pajas!
Släkten kommer iaf sen, då blir det taco och tårta, sedan pengar. Så jag överlever! 
 

stulen mobil

Som jag sa! Allt blev kaos igår, och jag måste säga att jag skäms för Linköpings ungdmmar. Min mobil blev stulen, min sofies dator samt ps2 blev stulen samt en skrivare blev söndersparkad. Jag blir så förbannad

rebeckaekström.blogg.se

Jag är en 16 årig liten flicka som nu ska göra nu ett nytt försök på bloggningen! Har haft för många bloggar innan denna, men eftersom jag nu går teknik på berzeliusskolan i linköping så hoppas jag att kunna utveckla den här till en liten mer "avancerad" blogg.

RSS 2.0