rebeckaekstrom.blogg.se

Solen är framme!

Japp, jag lever på uv-ljuset. Jag tog en solning på 15 min idag med för att få lite färg till imorgon.

Snart nyår!

Haha, redan bloggtorka? Ae jag vet inte alltså... Jag har firat Fia på hennes 20 årsdag, vilket blev väldigt lyckat. Lilla gumman börjar bli stor, de växer upp så fort!
Har även tagit mig tid att sola inför de kommande nyåret, ni vet uv-ljusen inne i ett solarie för ju allt att lysa på snyggt, de borde finnas sånt som alltid lyser snyggt. För snart är de nyår!!!! Oh vad vi taggar inför det, har köpt en klänning som jag siktar att ha stay-ups till, men får se helt och hållet.

Nu ska jag hjälpa min tröga katt innan han skadar sig själv, just nu är hans egen svans roligaste, men ett balansens är ju bra och ha!

O'boy!

Nu ligger jag i min säng, ser på Wallander "fotografen", äter knäckebröd och dricker varm o'boy. Vackert!
Det finns en kopp i vår familj alla vill ha, den såkallade nassekoppen, t.o.m hunden älskar den!

feliz navidad

Jahop det var denna jul det! Det är väl alltid mysigt, på sätt och vis är det ju synd att den är över, men det betyder ju att nyår är här snart!! 
Lite bilder på mig, för resten ligger på min mobil och den har jag slarvat bort så, hehe.. 
 
Duckface, ja baaah älskar hjulen.
Oh nej! jag ska ju va gangster... Ey bruschan, vi måste gitta! 
Nej vänta igen! Jag är ju svensk, fantastiskt... Och nu ska jag se kalle anka som alltid. 
 
Up-side down
 

Haha alltså WTF!?

Ja alltså ibland undrar man verkligen?
Om en del är smör, vad är resten?

De sista dagarna

Japp, vi ska ju snart dö så vafan!
Det har varit ett par sega dagar nu så inte haft en gnutta ork att skriva när jag väl haft tid, men nu tänkte jag att eftersom vi dör ikväll så är det kanske lika bra.
En långt avlägsen släkting till mig dog idag, snacka om timeing, slockna samma dag som jorden ska "gå under". Själv tror jag bara en ny tid börjar.. Typ istid kanske? Kallt som attans ute!

Idag var de iaf skolavslutning, och stilig som man är gick man ju dit i kavaj.
Lika mongo som resten av mitt liv, så Inge förvånad precis.
Men nu vet ni att jag lever iaf, skriver möjligtvis mer sen!

Godnatt!

Jag & missen <3

Kungahuset

Här pluggas det för en debatt om kungahuset, jag & tjejerna ska vara emot kungahuset och några andra för. Dvs att vi vill att det ska försvinna, både huset och kungafamiljen, och de är faktiskt så att jag iaf debatterar för något jag tycker, jag tycker dom är onödiga & dyra, heh.

Efter att legat hemma en dag i enbart sängen så blir man rastlös alltså, även om kroppen är paj. Legat och tagit massa bilder på min katt som HATAT mig pga blixten, även tagit bilder på helt oväsentliga saker, bland annat mina fula miner, rummet osv haha. Och en sak kom jag på.. Måste fan börja banta, så tog en bild på magen min, så efter ett tag ska jag lägga upp "före & efter-bild". Kulkul!

Vad ska man göra?

Ja, vad ska man göra en sån här dag när mensvärken är ur kontroll? Jo man gör sig en tallrik med pasta och skinksås så känns allt bättre!

21/12-12, slut på allt!

Haha, underbart! Vilken fin bild, för det är ju så som alla vet att jorden går under på fredag. Tror ni det blir på kvällen eller? Jag tror det är på morgonen iaf. Fatta vad många människor som tar livet av sig nu när dom tror att vi kommer dö, jävla maiaindianer :3

Skoltrött? Svar ja!

Ja herregud, jag skojar inte, jag vill inte mer nu alltså, jag behöver lov, nu! 
Men fyra dagar kvar, sen är det luga fisken, 
Jag sitteroch irriterar mig på mitt tadgentbort, de är cp. Ni vet när det bara är en liten "sudda knapp"? Sån är det på detta, sjukt jävla jobbigt! Ungeför lika stort proböem som att peppakakkorr bruna och det ör ju ett jävla stort problem ju, heh.
Tänkt ytterligare på det där, hur fab blir det med negerbollar, eller aa "choklasbollar" då. Min bästa vän sofie bättade idag att det även kallades afrikan med mjäll, jag må vara efter men fyfan vad kul! Men alltså, borde inte invandrare känna sig krängta utav det med? 
 
 
 
Iaf, det är som det är. Jag ska nu vila ett tag, se på Svensson Svensson, sedan ska jag göra ett diagram, woopp woop!
 
 
 

dagens skämt

Vad heter Finlands värsta blomodlare? 
- Maski Hallonen


Vet du vad elefanten sa när han såg en naken man? 
- Hur kan du äta med en sån liten snabel?
 
 
Heter det en eller ett rak kurva? 
- Det finns inga raka kurvor! (bara jag som åkte dit?)


Var det många som dansade runt granen? 
- Ja, varenda kotte. 
Nu till juletid liksom!


Varför äter norrmän sniglar? 
- För att de inte gillar snabbmat.

Varför öppnade Mohammed mjölkpaketet i affären? 
- För att det stod "öppna här". (Bara för man inte får vara rasistisk!)


En blondin var på ett museum och kollade på tavlor. 

Blondinen: 
- Men usch, vilken gräsligt ful tavla. 
Gästen: 
- Ursäkta, men det är en spegel.

 
 

Rasistisk?

Ska jag lägga mig i nu då eller?
Jag har läst många artiklar nu och även massvis med inlägg på Facebook av både upprörda svenskar och utländska.

Jag måste säga att det är riktigt patetiskt och om jag får säga min åsikt som jag alltid gör så tror jag det är någon medelåldersvensk som inte har något bättre för sig än att hitta såna här barnsliga hittepå! Jag blir ärligt talat cpförbannad!
Inga papparkaksgubbar i luciatåget.
Inga svarta eller judeliknande sekvenser i den SVENSKA jultraditionen att se på Kalle ankas julafton.. Jag blir besviken på svensken.
Varför inte ta hand om värre problem tex skäggetorp, Rosengård, Rinkeby osv. Just nu är det endast en särbehandling mot de utländska som faktiskt väljer att bosätta sig här i Sverige och där med accepterar våra vanor och seder.
Jag är inte rasist på det sättet, men jag vill ha det som förr och det ska inte personer påverka som egentligen inte har med saken att göra. USCH, jag blir så arg! Det här är fel, är det bara jag som börjar se detta som grovt patetiskt?

Fredag inom kort!

Jag kan med stolt samvete säga att jag klarade fysikprovet jag hade för x antal veckor sedan, det satt där det skulle. Så ikväll kan jag sova gott, i lugn och ro!

Och imorgon är det fredag, och det är så jävla efterlängtat nu alltså, himmel och pannkaka. HELG <3
Vad händer då då?
Jo jag ska iaf vila imorgon och endast vila, efter skolan såklart. Sedan på lördag blir det att åka till en polare att öva på en svenska debatt om varför kungahuset bör tas bort. Några förslag?
Det är ju inte så svårt eftersom dem är helt värdelösa! Heh..
Och med denna bild säger jag godnatt!

Hur f*n ska man göra?

Jag brukar sova i flätor om nätterna, håret mår ju bäst utav det och även så är det inga bekymmer att borsta ut det på morgonen, hakuna matata helt enkelt. Men imorse vakna jag och såg ut såhär... Ett stort jävla fluff av allt!
Så idag blir de mysse på (plus att det är -20 ute, BRRR)

Kallt bad

USCH! Jag skulle ta ett varmt bad hade jag tänkt, men min lillasyster hann före och tog allt varmvatten. Jag skulle försöka att bada ändå, men där fick jag tji. KALLT! Tror jag badade 10 minuter Max för jag blev så frusen, så nu väljer jag att mysa ner mig i ett par filtar med rosa tjockisstrumpor, nattisbyxor och t-shirt, mmmmhhh!
Blev även anfallen av min andra katt Ronja nyss, min hund attackera henne och hon körde en rivare över mitt ansikte, alltid lika mysiga dom är.

Winter

Japp, det är definitivt vinter ute. Det är förbannat kallt dock, men man får väl se det fina med det!
Jag står på min väg och skriver detta, känner mig ganska mobbad, men jag behöver fördriva tid upptäckte jag hehe.

Katten och jag

Min katt Zimba och jag valde att ta ett litet mellanmål nu på kvällsnvisten. För hans del blev det endast yoghurt medans jag även hade lite müsli i, världens sötaste misse!

1,5 timme till dödsdom

Japp, det känns som ens dödsdom alltså. Om 1,5 timme är det matteprov för nästan alla berzans 1:or, och oj vad de kommer vara panik när man kommer till skolan! Det enda positiva är att vi endast har matteprov idag (10-12). Sen får man åka hem. Jag uttrycker denna dag med en vacker bild på hur jag känner mig...

Jag sätts på prov

Jag har matteprov imorgon, usch fy & blääää vad hemskt det är!
Jag är sjukt jäkla nervös... Uuuuh!

Pluggat matte från klockan 17 till 22, borde inte de duga? Känns inte som så.
Önska mig lycka till, eller ska man inte göra de? Innebär det otur? Hur är det nu igen? Mindfuck!

Jag säger godnatt i mina nya pyjamasbyxor, visst är dem charmiga?

Äntligen!

Jag har haft sjukt mycket problem med internet hit & dit! Denna app med blogg.se kola vippen och la ner i fredags, och mitt internet här hemma sa nej helt enkelt, haha jävla teknik.

Hade ju tänkt berätta vad jag gjort i helgen, bland annat shoppat, men nu är dom bilderna raderade för jag gav upp, heh. Så de kanske kommer nån gång framöver, iaf så är jag nu på banan igen efter ett hemskt problem.
Gosh vad människan är beroende av tekniken alltså. Vi har haft strömavbrott i en timme idag, och jag blev LIVRÄDD och var tvungen att ringa mitt ex, hehe. Han tyckte säkert jag var hur barnslig som helst när jag så gott som ringde och grät i telefonen och inte kunde röra mig ifrån stolen i köket, fyfan!

Opps

Vart är johnblund?

Jag kan Inte sova!
Jag ligger här och lyssnar på random musik från spotify och allmänt väntar på att bli trött. Jag har en riktigt Cpdag imorgon, börjar 8.30 och slutar 16.00, det är ju inte friskt.

Juste, här är det jag Lova att visa, alla mina så kallade "handikapp", mina tatueringar/piercingar

Frukostens ängel

Som jag i rubriken tror jag frukostens ängel är gurka, de är tamejfan gott alltså. Jag skulle göra en baguette imorse, och smör vill man inte äta rakt av, och skinka blir tröttsamt i längden, MEN gurka vet du! Det kan man faktiskt äta väldigt mycket av och till alla möjliga grejer.
- dipp
- sallad
- gryta
- fylld Gurka
osv...

Min baguette var iaf himmelskt god, men nu är den borta och jag måste verkligen köpa nya!

Matematik, går de att plugga?

Såhär blev det visst helt plötsligt när jag skulle vara duktig nog att plugga matte. Pfft, jo lycka till..
Family gay och lyssna på kära mor när hon pratar telefon.
Sedan kom jag att tänka på nyår, och vad jag gjort de senaste nyåren, jag borde skämmas på tal om det! Sen spåra det totalt, och nu sitter jag här och väntar på ostkaka :3

Teknikens konst

Jag och min kära vän Lovisa skapade idag vårt livsverk under tekniken.
Det är en av de tråkigaste lektioner människan kommit och med de säger jag bara njut av bilden!

HV71-LHC

TRÖÖÖÖÖÖTTTTT!!!

Jag är sjukt trött, blä vad hemskt det är! 
Jag ska alldels stax borsta mina gaddar, smörja in kroppen med elecon (woopp woopp) och sedan lägga mig i min säng, som för övrigt inte är nybäddad men ändå nästan lika sköön! 
 
Jag tänkte dock på en sak...
Hockey! Bannemig vad kul det är att kolla på, men ändå sitter jag med datorn i knät. Är jag på något sätt databeroende? Jag har ju tillåtelse att vara det med tanke på att jag går teknik dock, men borde jag inte njuta utav en bra matck som idag är mellan HV71-LHC, och ja jag hejjar på LHC såklart! 
 
Imorgon om jag orkar ska jag visa er alla mina fina accesoarer, hihi. Spännande? 
Jag ska göra mitt bästa! 
 
Haha, fina små grabbar! 
 
 

Infooooo...
Linköpings HC lekte först i elitserien under 1999-2000 säsong, och har varit i högsta divisionen sedan säsongen 2001-02. De har nått slutspelet åtta gånger. LHC nådde finalen för första gången 2006-07, där de förlorade mot MODO hockey . I säsongen 2007-08, avancerade Linköpings HC till final igen, denna gång mot HV71 , som de förlorade, vilket återigen vinna silvermedalj.
Samt att vi är den ligan som producerat flest juniorer.. Awesome!
 
 

Kvinnlig, feminin, tjejig, skor...

Japp, dessa godingar köpte jag igår. Bara ett problem, de är de första skorna som har klack och inte är tygskor jag köpt någonsin! Vågar jag vara såhär kvinnlig?
Aeh, jag ska ge det ett försök så går vi se.. Wish me god luck!

skämt åsido

Den var en man som skulle gå och tatuera sig, och när han kom fram frågade tatueraren:

 "Ja, vad vill du ha för tatuering?"

 "Jag vill ha en hundralapp tatuerad på ballen."

 "Hmm, jag gör inte sådana tatueringar egentligen, men om du ger mig tre bra skäl så skall jag göra det" svarade tatueraren.

 "Ok, jag gillar att hålla i mina pengar, jag tycker om när mina pengar växer och så vill jag sticka till min fru en hundring emellanåt..." 


 

"Jag träffade henne i går, hon var underbar!"

 "Friade du?"

 "Naturligtvis, och jag sade att jag kunde gå till världens ände för henne."

 "Vad svarade hon?"

 "Hon tyckte att jag kunde starta genast."


"Tänker ni verkligen sluta, Svensson?" sa den barske personalchefen. "Eller säger ni det bara för att göra mig glad?"


Är det bara jag som accisierar det sista med lärare som säger så eller?


Ombytta roller. 
LILLA gumman då
manlig polis
Vad ska man ens säga här?
 
 

 

 

Dr bäst

Jag har varit hos bästa läkaren idag! Fruktansvärt skicklig och förstod sig på mina problem jag sökt för, nämligen min näsa. Jag har haft problem med täppt nästa enda sen jag var liten bebis, den är KONSTANT täppt och snorig, och nu har jag äntligen fått hjälp, jippi!

Har ni tänkt på en sak, de är bara 21 dagar kvar till jul.. Jag önskar mig en plånbok och uppdaterat Xbox, fett awsome grejer. Vad önskar du dig?
Jag kommer inskaffa sjukt många nya spel av pengarna jag får från mina släktingar, bland annat mass effect :3 Ååååh ja!

så mycket bättre

Vad kan man tycka är mest lik mig då? Jag skulle rösta på nedersta om jag var ni! 
 
Försöker ta igen lite efter helgen, så nu jädrar far det upp lite blandat på bloggen. Vad ska man annars göra liksom? Jag har även söndagsångest! 
Vet ni ännu en sak, jag har kik och ni anar inte hur många kåta killar de finns där, så singeltjejer, ni vet vart ni ska! Men alltså just det att jag nyss fick en fråga där hur stora bröst man har, jag känner liksom hallååååå? 
I Don´t give a fuck your duck, men snälla ni, ge er. Jag älskar att prata med främlingar, men inte sexuellt, då har de gått över gränsen. 
 
 
 
Eller?
 
 
 

Den som är emot djurplågeri är detta ett litet + bara

Animal Cruelty

 

I have chosen animal cruelty as my subject.

According to me are all animal cruelty a disgusting thing, it´s wrong and awful!

Imagine you are an animal who just want to be free. Then human comes and catch you and use you to pull big and heavy stuff or for science. They hurt you, they hit you, they put you in terrible situations.

How would you feel then?

 

Animal Cruelty can be everything from hitting an animal to not give them food that all living thing needs.

 

Almost every animal on earth do something for us or for the earth, so how would it be without them?

When we catches wild animals, we take away the animals right to live free and we destroy the natures naturally process because one more animal are missing in the circle of life.

I can understand why some people wish that for example wasps didn´t exist, they can easily hurt you, but even wasps is a living creature just like all other animals and they have the same right to live a healthy life without being killed by us people.

 

When people uses animals for heart science, I can accepted it. But when people uses animals to produce new make-ups for half prise and for other totally unnecessary science, it is unacceptable!

 

When you see a commercial about make-ups, they tell you the price and then tells that it has also been improved. By that they mean that they have used lab rats to make a better make-up for the costumers.

How can we humans take us the right to perform such experiments on animals which can instead be tested on humans or by using naturally products.

Animals have the same right to live like every human!

 

 

We also kill animal for our benefit, take Canada-goose jackets for example, for one jacket they pick feathers from more then just one goose, and it´s a popular jacket, so many goose´s have to die so we can be warm at the winter.

We could actually make other and warmer jackets without goose feathers, like we do with many other jackets.

What I trying to say it´s that we don´t need to do unnecessary things, but we must all want to change and take our responsibility before anything can change. And all humans can change, we don´t have to use animals for everything. It´s time for us humans to stand up for what we want, and do it ourself´s, and not with help from the animals, if they have to suffer by our actions.

 

SÖNDAAG

På helgerna kan ni nog inte räkna med några speciella uppdateringar, för de första så är jag  så trött på helgerna sen för det andra så så har jag aldrig riktigt tid med det, gör ju jättemycket intressanta grejer på helgerna. 
 
ae satan säger jag bara, mamma & pappa lämna mig ensam hemma igår! Så jag blev livrädd och ringde hem min kära Oscar som kom på studs, och på de la vi en fest. Och satans kuk vad ont de gör att bli skjutsen med softairgun på foten! Jag skojar inte! Jag satt helt ovetande medans en polare sätter pistolen mot min fot, buuu. 
Åkte sedan till blattetown och besökte en kär vän, låg och kolla på mongovideos av nån snedvirden, han har gjort parodier på Astrid Lindgrens filmer, haha sjukt kul! 
 
 
 
De var kort sagt min helg och imorgon återvänder jag till skolan för ännu en tragisk dag för jag börjar redan 08.10, depp som fan! 

rebeckaekström.blogg.se

Jag är en 16 årig liten flicka som nu ska göra nu ett nytt försök på bloggningen! Har haft för många bloggar innan denna, men eftersom jag nu går teknik på berzeliusskolan i linköping så hoppas jag att kunna utveckla den här till en liten mer "avancerad" blogg.

RSS 2.0