rebeckaekstrom.blogg.se

Hittar farsan min i corren!

"Fredagens strömavbrott på US drabbade inte bara inlagda patienter. Några som kommit för att undersökas fick vända om igen."

Börjar ni undra? Det gjorde jag iaf! Nu är det så att far min jobbarsom chef på sjukhuset i Linköping, och när han slutat idag och hämtar upp mig berättar han att det varit strömlöst till och från hela dagen på hela US (universitets sjukhuset) 
 
Grejen är den att tekniska verken hade fått problem med en jordkabel som ger ström till en stor del av linköping, och detta ledde till att många fick problem, bland annat sjukhuset, min skola och många andra byggnader. 
Nu är problemet åtgärdat, men stora poblem uppstod ju, patienter blev hemskickade/avbrutna, kanske mitt under en operation, eller i väntan på hjälp. Detta blir ju ett allvarligt fel i längden som nämns på correns sida, läs här.
 
Men detta styrde US upp på ett fantastiskt sätt! Det finns ingenting att klaga på, detta kunde ha hänt vem som helst, men pga av deras kompetens löste ig detta på bästa möjliga sätt! 
 
Nu är alla på fötter i mörkret igen!


Kolla här


Tyck till här, skriv så fingrarna glöder:


Namn:
Intressant blogg? kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebeckaekström.blogg.se

Jag är en 16 årig liten flicka som nu ska göra nu ett nytt försök på bloggningen! Har haft för många bloggar innan denna, men eftersom jag nu går teknik på berzeliusskolan i linköping så hoppas jag att kunna utveckla den här till en liten mer "avancerad" blogg.

Följ min blogg med Bloglovin
RSS 2.0