rebeckaekstrom.blogg.se

Nu jävlar!

And i´m on it agin!
Grejen är att sen nyår har det varit förjävligt, men ska nu försöka att ta tag i skiten igen, man måste ju vara motiverad för detta precis som med allt alnnat! Man kan söga att jag tog jul lov, heh.  
Min mobil blev ju stulen som jag nämt, så jag har varit på jakt efter en ny iphone. Och imorse så fick jag ett PM på facebook där min räddare i nöden skrev att han hade en ny iphone som jag kunde få köpa, för endast 1800 kr, kanske så att turen börjar vända? 
Men man ska iofs inte säga så, peppar peppar! Det ät iaf en 2 veckor gammal iphone 4 med 32 GB minne, sjukt nice! Så inom kort kan jag dessutom börja blogga från mobilen igen, yäy! 
 
Har även fyllt 17 vintrar och tjänat 1800 kr, inte illa pinkat... 
Jag och summan 1800 verkar gilla varadra, får väl snart höra att jag vunnit 1800 kr på lotto med! Inte för jag skulle klaga iofs. 
Fick även en ny tv, 47" LG tv, så jag klagar inte! Den sitter som en smäck på tvbordet, men ska se om den kan åka upp på väggen snart. 
 
Jag ska också börja gymma igen, så ska åka till Stadium outlet i dagarna som kommer och köpa nya och fina träningskläder, sedan köpa ett fördömt gymkort. Jag har inte så jävla svårt att förlora kilo, men jag vill ha upp konditionen igen, det är mitt mål. Sen såklart en snyggare kropp, men vem skitar ej mot de? 
 
 
Happy girl... 
 


Kolla här


Tyck till här, skriv så fingrarna glöder:


Namn:
Intressant blogg? kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebeckaekström.blogg.se

Jag är en 16 årig liten flicka som nu ska göra nu ett nytt försök på bloggningen! Har haft för många bloggar innan denna, men eftersom jag nu går teknik på berzeliusskolan i linköping så hoppas jag att kunna utveckla den här till en liten mer "avancerad" blogg.

Följ min blogg med Bloglovin
RSS 2.0